保頓主W「篤」定補中

今晚 早場有護級大戰,尾場就有「倫敦打吡」,中場亦有 對住 撐場!如果以為保頓連場輸波就捧對家,今晚將大有機會「中伏」收場;其實保頓近期漸見好轉,遇到疲兵史篤城未必會輸,2.3倍主W可以做中場冷腳!(周日31,有線201及301台周日11:00pm直播)

  
史篤城征戰頻密


  客隊史篤城連 的歐洲賽主場12戰不敗走勢都可以打破得到,齋論近期走勢當然可以稍為秤先保頓多些少。之不過史篤城始終於周中去過 踢歐霸,球員明顯缺乏時間休息;再者,前仗史篤城主場對住 由開場就用高空波轟炸到完場,可惜全數無功而還,最終更淪落到要靠12碼先可以破蛋,連同較早前硬撼過 以及 ,目前史篤城就算未到五勞七傷的絕境,亦肯定已疲兵百出。

  至於保頓有後衛加特拿需要停賽,而保耶達、李青龍以及桑戴維斯等球員亦同樣會因傷缺陣,不過球員勝在唞夠,可以全力搶分護級;另一方面,留意保頓近期對住 頂到80分鐘打後先至輸波,而上仗面對 就因為半場就打少個先至輸波,今戰返到主場隨時會有意外驚喜。

  目前讓球盤方面,處於下風的保頓竟然要讓史篤城平手、半球,似乎連足智彩都睇好保頓可以反底!考慮到讓球盤主勝只得2.05倍,反而主W就有2.3倍,搵冷腳當然直接吼實保頓贏波。